Jouw winkelwagen

Veilig winkelen

Kralenparadijs.com streeft naar een veilige online winkelervaring. Om uw gemoedsrust te garanderen, gebruiken wij geavanceerde beveiligingstechnologieën met behulp van de meest vertrouwde serviceproviders in de branche. Onze lidmaatschappen met PayPal en de meest vertrouwde koerierservices van de branche, waaronder UPS, FedEx en USPS, tonen onze toewijding aan het beschermen van onze klanten en onze uitstekende zakelijke reputatie.

Norton Secure

Elke dag, Kralenparadijs.com is getest om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de strenge normen van de 'Norton Secure' beveiligingsscan, zoals aangegeven door het Norton Secure-merk dat op onze site wordt weergegeven. Deze beschermingsmaatregel helpt u bij het beschermen van uw financiële informatie tegen hackers, adware, spyware, spam en andere kwaadwillende activiteiten. Norton-scans in meerdere stappen worden uitgevoerd door het grootste online beveiligingsbedrijf ter wereld en bieden een krachtige beveiligingslaag voor meer dan 250.000 websites in meer dan 70 landen.

Betalingsbeveiliging

            

BETALEN MET CREDIT OF DEBIT CARD
We accepteren momenteel Visa-, MasterCard- en American Express-creditcardbetalingen van de meeste locaties wereldwijd. Betalen met een creditcard of bankpas is veilig, gemakkelijk en handig op de site.
We nemen alle stappen om de persoonlijke gegevens van onze klanten te beschermen tegen verlies, misbruik en wijziging. We maken gebruik van coderingstechnologie bij het ontvangen en overdragen van uw persoonlijke gegevens op onze site. Alle informatie die u verstrekt, is beveiligd met Secure Sockets Layer (SSL) -coderingstechnologie. Wij gebruiken SSL-technologie om te voorkomen dat uw informatie wordt onderschept en gelezen terwijl deze via internet wordt verzonden. Bovendien wordt onze site dagelijks getest.

                         

Verzekerde verzending

            

Nadat uw bestelling is verwerkt en verzonden, sturen we u een bevestigingsmail over de trackingnummers. wij maken gebruik van de meest vertrouwde koerierservices van de branche, waaronder UPS, FedEx en USPS, om ervoor te zorgen dat uw pakket snel en veilig wordt afgeleverd. We verzekeren elk pakket voor de volledige aankoopwaarde totdat de ontvanger tekent voor bezorging, zodat u tijdens de verzending volledig gemoedsrust zult hebben.