Jouw winkelwagen

Over Return en Exchange

            

We zijn gespecialiseerd in home audio & amp; accessoire productie en verkoop. Wij zetten ons in om u hoogwaardige producten te leveren met een redelijke prijs en ridder service. Om u een veilige online winkelomstandigheid te bieden, lanceren wij 'Free Exchange & amp; Stuur de campagne 'vanaf nu terug.

                         

Definitieve details hieronder             

1. Als u niet tevreden bent met onze producten, neemt u contact met ons op binnen 48 uur om toepassing van "retourneren of omruilen" toe te passen, omdat u zich voor uw goederen aanmeldt. Achterstallig, dit artikel is niet beschikbaar.

2. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het opnieuw inwisselen, maar klanten moeten mogelijk de verzendkosten betalen. wij vergoeden het prijsverschil niet als u goedkopere producten hebt ingewisseld. Voor terugbetalingsgevallen worden de verzendkosten en de kosten voor het opnieuw inleveren in mindering gebracht op uw teruggave. Maar als het onze schuld is, krijgt u volledige restitutie. Nadat uw omruil- of retouraanvraag is bevestigd, wordt het retouradres aan u gegeven om de artikelen terug te sturen.

3. Stuur ons een e-mail met foto's van de goederen die u wilt retourneren of ruilen voor onze referentie.

4. Om er zeker van te zijn dat we uw geretourneerde pakket kunnen ontvangen, moet u contact met ons opnemen voordat u het terugstuurt. We hebben het volste recht om te weigeren om voor het pakket te tekenen als u het zonder onze toestemming terugstuurt! Anders bent u verantwoordelijk voor alle verliezen die daaruit voortvloeien.

5. Als klanten de bovenstaande items kunnen volgen, neemt u contact met ons op .

                         

Over annuleren

            

We kunnen de bestelling gratis voor u annuleren als u ons op tijd na uw aankoop contacteert.

1. Neem voor instock-bestellingen binnen 8 uur contact met ons op zodra u de betaling hebt voltooid.
2. Voor aangepaste bestellingen kunt u binnen 24 uur na het voltooien van de betaling contact met ons opnemen.
3. Klik hieronder op onze website om contact met ons op te nemen, kies de afdeling die u nodig heeft en verzend uw gegevens daar. Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen, zullen we u deze dan meteen laten weten. Te laat, er worden administratiekosten in rekening gebracht.
4. Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd zodra de pakketten zijn verzonden

                         

Over teruggave

            

Geretourneerde artikelen zijn onder voorbehoud van verificatie van fouten door ons QC-team. De terugbetaling zal worden uitgevoerd op uw oorspronkelijke account zodra we uw terugkeer hebben ontvangen. Meestal duurt het 7 werkdagen. controleer alsjeblieft je account. Soms kan er vertraging optreden in de terugbetaling die moet worden verwerkt. Houd er rekening mee dat dit komt omdat we het retouren meestal twee keer per week afhandelen. Uw begrip zal op prijs worden gesteld!