Jouw winkelwagen

Over ons

Ons doel is om een eeuwig product te creëren dat nauwgezet is.

Herschel Supply Co., opgericht in 2009 door de broers Jamie en Lyndon Cormack, nam de naam aan van de stad waar drie generaties van hun familie zijn opgegroeid. Herschel Supply Co. is gevestigd in Vancouver, Canada en is een designgericht wereldwijd merk voor accessoires dat kwaliteitsproducten produceert met een fijn oog voor detail.

Net als de artiesten in hun element, de Herschel Supply | Studio Collection is een uitdrukking van de creativiteit en verbeeldingskracht van de ontwerpafdeling van Herschel Supply. Deze unieke en onconventionele collectie is geïnspireerd op alle hoeken van de wereld en is voor diegenen die iets anders wensen.

De Herschel Supply Kids-collectie, die zorgvuldig is ontworpen voor kinderen en jongeren, beschikt over omvangrijke aanbiedingen van klassieke Herschel Supply-alternatieven. Met unieke patronen en kleuren die exclusief voor de Kids-collectie zijn gemaakt, bestaat elk stuk uit moderne functionaliteit en een tijdloos ontwerp met behoud van een goed oog voor detail.