Jouw winkelwagen

BETALEN MET CREDIT OF DEBIT CARD

            

We accepteren momenteel Visa, MasterCard en American Express creditcardbetalingen van de meeste locaties wereldwijd. Betalen met een creditcard of bankpas is veilig, gemakkelijk en handig op de site.

            

We ondernemen alle stappen om de persoonlijke informatie van onze klanten te beschermen tegen verlies, misbruik en wijziging. We maken gebruik van coderingstechnologie bij het ontvangen en overdragen van uw persoonlijke gegevens op onze site. Alle informatie die u verstrekt, is beveiligd met Secure Sockets Layer (SSL) -coderingstechnologie. Wij gebruiken SSL-technologie om te voorkomen dat uw informatie wordt onderschept en gelezen terwijl deze via internet wordt verzonden. Bovendien wordt onze site dagelijks getest.

            

Opmerking: we bewaren of beoordelen uw creditcard- en persoonlijke gegevens niet. Mochten er zich problemen voordoen met betrekking tot uw creditcard- of bankpastransactie, neem dan contact op met MoneyBookers of uw creditcardmaatschappij voor hulp? we accepteren geen enkele verantwoordelijkheid voor problemen met betalingen met creditcards of betaalpassen.